Уроци • Търговски
Изтриване на акаунт.
Научи как да изтриеш постоянно клиентския си акаунт в Hostico чрез прости стъпки. Потвърдителното изтриване ще премахне всички лични данни, без възможност за възстановяване.
1
Прегледи 1826Актуализиран 11 luniПубликувано на 10/08/2020до Mark D.
Въведение
Тази статия ще ви води през стъпките, необходими за трайно изтриване на клиентския акаунт Hostico.
Изисквания
- Съществуваща клиентска сметка в Hostico.
Стъпки
- Влезте в клиентския си акаунт на Hostico, след което преминете към секцията Потребител в лявата част на страницата.
- В долната част на секцията Профил, кликнете върху опцията Изтриване на акаунт.

- Въведете причината, поради която искате да изтриете клиентския си профил, след което кликнете върху бутона ДА.

- Ще получите имейл за потвърждение на адреса, свързан с клиентския ви акаунт. Отворете имейла, проверете информацията и кликнете върху линка Потвърждение на изтриване.
- След потвърждение, ще бъдете пренасочени към клиентския си акаунт или ще е необходимо отново да се впишете, за да завършите процедурата.

Забележка
- Процедурата, след като е завършена, не може да бъде отменена или обърната.
- Всички лични данни, включително, но не само:
- Проформа фактури и данъчни фактури.
- Имейл съобщенията.
- Съобщенията от тип тикети.
- Телефонни обаждания.
- Чат сесии.
- Възможните недоразумения, възникнали впоследствие, няма да могат да бъдат вменявани на Hostico.
- Hostico не може да бъде държан отговорен за евентуални материални или морални щети, произтичащи от изтриването на акаунта.
- Заявките, изпратени от имейл адреси или телефонни номера, които не се появяват в акаунта, няма да могат да бъдат обработени.
- Правните или финансово-счетоводните документи, свързани с партньорството, трябва да се съхраняват в физически формат в продължение на 10 години, в съответствие с действащото законодателство.
- Обработката на изтриването на акаунта ще се осъществи в рамките на максимум 24 часа след завършване на заявката.